Projekte tË Përfunduara

Rritja e vazhdueshme e kapaciteteve te firmes eshte shoqeruar me realizimin me sukses te qindra projekteve e punimeve nentokesore. Pervoja e fituar ne vitet e meparshmee konkretizuar kjo ne realizimin me sukses te projekteve me shkalle te larte veshtiresie, ka bere te mundur transferimin e saj tek inxhinieret dhe specialistet e rinj te cilet po prezantohen mjaft mire ne realizimin e mjaft projekteve qe kemi ne proces.

Disa nga objektet te cilet jane realizuar nga stafi i firmes SOAL:

 1. - Parkimi nentokesor 4-kate te ish kinema Republika
 2. - Parkimi nentokesor 4-kate ne krah te Hotel Drini
 3. - Parkimi nentokesor 4-kate perballe restorant Berlini
 4. - Parkimi nentokesor 3-kate ne Selite
 5. - Ndertim themelesh me pilota per ambasaden e re Amerikane
 6. - Perforcim themelesh me pilota ne mjaft objekte ne Tirane, Durres, Lushnje, Lezhe etj.
 7. - Pilota per kembe urash me diameter 1500 dhe 1200mm ne Kukes, Milot, Rubik etj.
 8. - Stabilizim tereni (stone colum`n)ne Bulqiz (Rruga e Arberit)
 9. - Ndertim parkimi nentokesor 5-6 kate prane hotel Karlsberg Tirane
  - Ndertim parkimi nentoksor 2-kate prane hipotekes ne Tirane
  - Pilota per kembe urash me diameter 1500 dhe 1200mm ne aksin Lac Fushe Kruje
 10. - Kater kate parking nentokesor ne Kosove ( investitor Dukagjini Invest )

 

Projekte ne proces ndertimi

Ne Kosove

  - Ndertim parkimi nentokesor 7 katene Prishtine  me investitor ENK INVEST
  - Autostrada Kosove Motorway Project pilota per kembe urash me diamet 1200 mm

  Theksojme se ne ndertimet e parkimeve nentokesore Firma SOAL i realizon te gjitha llojet e punimeve, ku pervec diafragmes kryehme edhe proceset e ankerimit, germimit dhe transport dheu etj.

  Realizimi me sukses i punimeve eshte shoqeruar gjithmone me vleresime positive te investitoreve, konstruktoreve etj, te shprehura keto edhe ne referencat e tyre.

  All our investors have given best references for our successful job.

  Referenca

Kontakt

Kullat Binjake
Nr.2  Kati  IV
Tiranë, Albania
M +355 68 40 30 004
Email:info@soalgroup.com