Kompania SOAL vepron ne Shqiperi qe nga viti 1999 dhe ne Kosove nga viti 2006. Ne fillim, aktiviteti i saj kryesor ka qene gjetja dhe shfrytezimi i  ujrave nentokesore dhe ne kete fushe arriti suksese edhe fale bashkepunimit me specialistet hidrogjeologjike me te mire ne vend.
Kur ne treg u paraqiten mundesi me te mira, Soal shpk e gjeti veten duke punuar ndermjet investitoreve te medhenj, duke kryer punime ndertimore nentokesore, duke rritur kapacitetet e saj teknike dhe humane, duke u zmadhuar dhe pergatitur per projekte te veshtira, parkinge nentokesore, perforcim themelesh me pilota dhe pengim te reshqitjeve , perforcime terrenesh etj.
Ne ditet e sotme, ne kemi akumuluar nje eksperience te madhe per zbatime te ndryshme punesh, diafragma, pilota, kembe urash, perforcime te rrugeve, sisteme nentokesore, dhe projekte hidrocentralesh.

Ne duam ta shikojme kompanine tone te shkoje perpara drejt sfidave te reja dhe t’i permbahet motos:

Kur, te gjithe dhe te gjitha t’i kopjojne, bej diçka te re, qe jeta te vazhdoje...

Galeria                   më shumë
Makineritë tona më shumë
Projektet tona   më shumë
Proces Pune       më shumë

Kontakt

Kullat Binjake
Nr.2  Kati  IV
Tiranë, Albania
M +355 68 40 30 004
Email:info@soalgroup.com